Facebook Gilla-knapp


  Numera är det enkelt att lägga till facebooks gilla-knapp på din wordpress-blogg/hemsida. Jag letade efter lämpliga plugin och slutligen kan jag rekommenera följande:
 
Simple Facebook Like Vidget
  Supersimpel. Installera – Klart. Inga inställningar behövs, eller kan göras. http://wordpress.org/extend/plugins/facebook-like-widget/
  Det du får är en Gilla-knapp längst ned på alla sidor och inlägg.
 
  efter att några av dina vänner har gillat ditt inlägg kan det se ut så här:
 
 
Facebook Likes You
  Du kanske själv vill välja vilka sidor och inlägg som skall ha gilla-knapp, eller att du vill ändra utseendet på knappeen, mm. Då rekommenderar jag ett mer konfigurerbart plugin. http://wordpress.org/extend/plugins/facebook-likes-you/
  Min gilla knapp ser ut så här efter att jag valt att inte visa ansiktena på de som gillar.
 
  när några vänner har gillat.
 
  Se upp! Jag råkade ut för att namnet på mina vänner som gillade sidan försvann när Color Scheme: valts till dark, egentligen försvann de inte, men texten blev vit vilket inte syns mot en mycket ljust grå bakgrund som jag använder. Detta hände även för alla andra plugin där man kunde ändra färgschemat.
 
  Ännu har jag inte lagt in några Gilla-knappar på den här hemsidan, men jag har gjort det på www.thingsbym.se/oppen-fredag och www.gardenbym.se
 
Så här ser administrationspanelen ut för Facebook Likes You: